0512-204019
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.



Beoordelingen Uitvaart24

9,2
681 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Sandra

18-08-2018
10,0

Ervaring:
Direct te bereiken. Keurig te woord gestaan. Duidelijke uitleg. Stille crematie. Bij ophalen super gedaan door 2 medewerksters. Helemaal niets op aan te merken. Respectvol alles gedaan. Ook het voor de auto lopen was bijzonder. Complimenten!

Aanbeveling: ja

marcel

16-08-2018
9,0

Ervaring:
wij werden opgewacht bij het uitvaart centrum en begeleid naar het complex, mooie familiekamer en goed opgevangen!
de uitvaart verzorger hield een nette speech/toespraak over moeders, ik ben tevreden over het verloop!

Aanbeveling: ja

J

16-08-2018
10,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Stans

08-08-2018
9,0

Ervaring:
Prima voorbereiding, deskundige hulp, vriendelijke en meelevende mensen. Ik heb in eerste instantie met Hester, en naderhand de eigenlijke uitvaart met Lode besproken. Beide mensen dachten erg mee, kwamen met prima oplossingen. Heel fijn dat ik op elk moment kon bellen en geholpen werd. Bedankt mensen!

Aanbeveling: ja

Evertine

07-08-2018
9,0

Ervaring:
Alle communicatie met Uitvaart24 verliep prettig, ze namen de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Ze kwamen hun afspraken na en alles werd netjes in het systeem gezet, zodat andere collega's ook direct op de hoogte waren van de gemaakte afspraken. Ze dachten met ons mee en vertelde ons precies wat we konden verwachten. Ook de uitvaartbegeleider was een fijne, rustige man met een mooie stem. Hij heeft de uitvaart prachtig begeleid. We kijken terug op een prachtig afscheid van mijn broer, met dank aan Uitvaart24.

Aanbeveling: ja

Arco

06-08-2018
9,0

Ervaring:
Heel prettig geholpen/begeleid door Patricia. Zij heeft alles naar wens kunnen laten verlopen. Patricia, nogmaals bedankt!

Aanbeveling: ja

Astrid

03-08-2018
9,0

Ervaring:
Zeer nette en fijne organisatie om te hebben in moeilijke periode.

Aanbeveling: ja

jannie

02-08-2018
9,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Coen

02-08-2018
9,0

Ervaring:
Snel, accuraat,netjes

Aanbeveling: ja

Steef

01-08-2018
7,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl